Basketballen voor het goede doel

Op zaterdag 21 oktober organiseren wij samen met BVA, Basketbal Vereniging Almere, een  benefietdag dat voor het goede doel. Deze dag staat geheel in het teken van stichting ALS. Deze stichting is ons na aan het hart, niet alleen omdat bewegen voor ons erg belangrijk is en deze verschrikkelijke ziekte de bewegingsvrijheid ontneemt, maar ook omdat oud lid en goede vriend Thijs Edwins in januari van dit jaar te de diagnose ALS heeft gekregen. Iedereen die Thijs kent weet dat hij een gigantische vechter is. Ondanks dat hij niet meer kan spelen, zet hij zich nog elke week in voor onze vereniging. Met deze dag willen wij Thijs een hart onder de

riem steken en hem tonen hoe zeer we hem waarderen en er voor hem willen zijn. Dankbaar zijn w

e voor BVA een hun sponsor GSMparadise, dat zij deze dag samen met ons willen organiseren. BVA kent Thijs niet alleen als geduchte tegenstander, maar ook als zeer sportieve speler. Middels deze samenwerking willen ze hem laten zien hoe zeer hij gemist wordt op het veld.

Programma

CBD olieshop

De dag zal om 10.00 uur beginnen met een toespraak van Ed van Rijn en Robert Kranenborg. Thijs is een van de eerste leden van BNC en daarom extra speciaal voor de twee oprichters. Vervolgens zal Thijs zelf om 10.30 uur het startsein geven voor de eerste wedstrijd van de dag. Tijdens en tussen de wedstrijden door zullen er voor de bezoekers verschillende leuke activiteiten zijn. Zo kan met voor een kleine vergoeding bucket schieten en mooie prijzen winnen. Ook is er voor de jonge bezoekers een tekenwedstrijd en een springkussen en kunnen ze zich laten schminken. Uiteraard is er deze dag ook genoeg lekkers qua eten en drinken te verkrijgen.

Kosten

Voor alle activiteiten en eten en drinken vragen we een klein vergoeding die geheel ten goede zal komen aan Stichting ALS. Om 15.00 uur zal de finale plaatsvinden tussen de twee teams die tijdens deze dag het hoogst gescoord hebben. Tijdens deze wedstrijd zal het tot dan toe opgehaalde geld geteld worden en om 16.00 uur zullen Ed en Robert de cheque overhandigen aan een ambassadeur van Stichting ALS en Thijs. We zijn erg trots dat we nu al mogen vermelden dat Ros finance en GSMparadise het bedrag dat deze dag opgehaald wordt zullen verdubbelen. Na het overhandigen van de cheque is iedereen uitgenodigd in de tent die speciaal voor dit evenement bij ons op het terrein geplaatst zal worden. Voor 10 euro per persoon kan men hier genieten van een heerlijke barbecue. Voor kinderen hebben we voor 5 euro een speciaal menu met een leuke verrassing. We sluiten de avond af met live muziek en dj. Tot in de vroege uurtjes zullen we genieten van elkaars gezelschap en de goede muziek.

Kaarten voor de barbecue kunnen vanaf 1 oktober gekocht worden aan de bar in het clubhuis. Overdag is de entree gratis.