BNC bestaat 15 jaar

Volgend jaar bestaat BNC15 jaar en dat laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Voor de liefhebbers organiseren we in maart 2018 tegen zeer gereduceerd tarief een trip naar New York, Amerika. Het land van de basketbal en de stad van de NBA. Er gaan verschillende groepen mee op deze reis en aanmelden is vanaf 16 jaar mogelijk. Tot 21 jaar is het verplicht om voor deze reis een een begeleider van minimaal 21 jaar op te geven.

CBD olie 2

 

Dit mag ook iemand uit het team zijn die meegaat op deze reis. Houd er wel rekening mee dat deze begeleider verantwoordelijk is voor jou. Wanneer je begeleider niet een van je ouders is vragen wij goedkeuring van de ouders voor de reis en de begeleider. Voor meer informatie als kosten, duur van de reis, verblijf etc, kan iedereen terecht bij trainer van het team.

Op reis

Voor de leden van de club die niet mee gaan op deze reis organiseren we uiteraard ook voldoende leuke activiteiten om het 15 jarig bestaan van de club te vierden. Zo wordt er voor de thuisblijvers tijdens de reis een diner georganiseerd en zal er in mei een groot feest plaatsvinden waar niet alleen leden van de club voor zijn uitgenodigd maar waar ook kaarten voor de koop zijn. Wil jij dit feestje met je vrienden vieren, dan is dat dus mogelijk.

Wij van BNC willen alle leden bedanken voor de support van de afgelopen jaren. Dat de club zou uitgroeien tot het aantal leden en teams dat we nu hebben hadden we nooit durven dromen. De teller staat nu op bijna 100 leden en we hopen er de komende jaren nog velen meer bij te mogen verwelkomen. Uiteraard willen we ook Ros finance bedanken voor hun steun de afgelopen jaren. Ook zonder hen waren we niet zo ver gekomen

Open dag BNC

Op zondag 5 december organiseren wij een open dag. Tijdens deze dag is iedereen welkom om kennis te komen maken met de club en uiteraard de sport waar wij zo gek op zijn. Ook zullen er deze dag verschillende wedstrijden plaatsvinden tussen de teams van BNC. De dag wordt om 17.00 uur voor zowel leden als niet leden met een sinterklaas borrel afgesloten in het clubhuis.